Fietstour met proefverrassing

Spring op de fiets en ontdek het prachtige Valencia! Onze Nederlandstalige gids woont al jarenlang in Valencia en fietst met jou langs alle hoogtepunten en verborgen plekjes van Valencia. Onderweg vertellen we je graag meer over de historie van de stad, de gewoontes van de Valencianen, en allerlei leuke weetjes. Op deze manier leer jij deze prachtige sinaasappelstad nog beter kennen! Meer weten over ons? Klik hier! 

 

Wat kan je verwachten?

Een rondleiding op de fiets door het zonnige Valencia onder begeleiding van een Nederlandstalige gids. Valencia is met haar vlakke wegen en netjes aangelegde fietspaden uitermate geschikt om te fietsen, zowel voor volwassenen als kinderen. We verzamelen in het centrum van Valencia, en fietsen vervolgens langs alle hoogtepunten in en rondom de stad. We kunnen natuurlijk niet alles verklappen, maar je komt sowieso langs Mercado de Colon, Plaza del Toros, en de Stad van de Kunsten en Wetenschappen in het Turia park. Daarnaast maken we een korte stop om te genieten van een typische Valenciaanse proefverrassing. Onze gids weet je alles te vertellen over deze authentieke lekkernij!

Praktische informatie

  • Dagelijks van 10:00 tot 13:00 uur (incl. korte pauze)
  • Prijs €29 per persoon
  • Aanmelden kan al vanaf 1 persoon
  • Start- en eindlocatie in centrum Valencia
  • Proefverrassing is inbepregen
  • Nederlandstalige gids
  • Optioneel: elektrische fiets (+€15)

 

Privé tours

Wil je liever in besloten kring deelnemen aan een fietstour? Of houd je niet van fietsen en wil je liever een tour op elektrische stepjes? Ook dan kun je met ons mee op pad! In overleg stellen we een tour voor je samen die voldoet aan jouw wensen. Dit is met name geschikt voor stelletjes, groepen, families met (kleine) kinderen, of gezelschappen met beperkte beschikbaarheid. Prijs is in overleg.

 

Heb je nog vragen?

Neem dan vooral contact met ons op via email, whatsapp of telefonisch. We helpen je graag!

 

Startlocatie

We starten onze fietstour bij één van onderstaande drie fietsshops in het centrum van Valencia. Dit is het verzamelpunt. Na jouw boeking ontvang je van ons een bevestigingsmailtje met het exacte adres.

Zij gingen je voor!

Wij worden ontzettend blij van de enthousiaste reacties van onze gasten. Het geeft ons energie om onze liefde voor Valencia en onze kennis over de bezienswaardigheden van de stad met jullie te delen! 

Overige activiteiten

Psst... wist je dat wij naast fietstours ook tapastours aanbieden in Valencia? Klik hier voor meer informatie over de tapastours!