Blog

La Más Bonita

Normaliter delen we het liefst verborgen authentieke plekjes met jullie, maar voor La Más Bonita maken we graag een uitzondering! Met meerdere vestigingen verspreid door Valencia is deze hotspot onmisbaar tijdens jouw verblijf in Valencia. Je kunt hier terecht voor een gezond ontbijtje, een heerlijke lunch of een lekker taartje als tussendoortje. Houd er wel rekening mee dat deze hotspot niet onopgemerkt is gebleven bij de Nederlandse toeristen. Kijk dus niet raar op als je omringd wordt door landgenoten! 

Lees meer »

Voltereta

Voltereta is een uniek concept, waarbij iedere vestiging is ingericht in een eigen stijl. Bij Voltereta Bali waan je je in de jungle van Indonesië. Bij Voltereta Manhattan beland je in New York tijdens de Roaring Twenties. En bij Voltereta Kioto neem je een vlucht in de tijd en kom je uit in het futuristische Japan. De Voltereta restaurants staan garant voor een unieke experience, heerlijk eten, en zijn ook nog eens prima betaalbaar! Een perfect alternatief als je bent uitgekeken op de Spaanse tapasrestaurantjes in Valencia. Zorg er wel voor dat je op tijd reserveert, want je bent niet de enige die een kijkje wil nemen bij één van de hippe Voltereta vestigingen in Valencia.

Lees meer »

De leukste mercado's van Valencia

Je kunt er bijna niet aan ontkomen. Valencia beschikt over de meest prachtige markthallen die zeker een bezoekje waard zijn tijdens jouw verblijf in de sinaasappelhoofdstad van Spanje. Wil je boodschappen doen? Een hapje eten? Of de lokale cultuur snuiven? Er is altijd wel een markthal te vinden waar je terecht kunt! Hieronder zetten wij de leukste mercado's van Valencia op een rijtje. Zo weet jij precies waar je moet zijn!

Lees meer »

Fumiferro

De oude vissersbuurt El Cabanyal is een hippe, upcoming wijk van Valencia. In de ranglijst van de 10 coolste wijken van Europa eindigt El Cabanyal zelfs op de derde plek (bron: de Britse krant The Guardian). El Cabanyal kenmerkt zich door schilderachtige straatjes, gekleurde huisjes, en heel veel mozaïek. Daarnaast ontdekken wij hier steeds meer leuke barretjes en restaurantjes, zoals Fumiferro. De wijk El Cabanyal, en het nabijgelegen strand Malvarossa, zijn gemakkelijk te bereiken per metro of tram, en ook op de fiets ben je er zo! 

Lees meer »

Kathmandu Canovas

Heb je even genoeg van alle tapas restaurants? Er zijn gelukkig genoeg andere mogelijkheden om lekker te eten in Valencia! Wat dacht je bijvoorbeeld van de Nepalese en Indiase keuken? Restaurant Kathmandu is één van onze favoriete restaurants en bevindt zich in de wijk Canovas. Deze wijk ligt vlak naast Ruzafa en is erg populair onder de kunstenaars en creatievelingen in Valencia.

Lees meer »

Begin Restaurante

Een nieuwe hotspot in Valencia, dat wilden wij natuurlijk meemaken! En dit keer geen typisch Spaans tapas restaurant, maar een verrassend nieuw concept. Begin Restaurante brengt je weer in contact met de oorsprong, de natuur en onze ware essentie. Klinkt zweverig? Dat vonden wij ook! Des te verrast waren wij toen we deze oase van rust binnentraden...

Lees meer »