Voltereta

Gepubliceerd op 5 mei 2023 om 20:10

Voltereta is een uniek concept, waarbij iedere vestiging is ingericht in een eigen stijl. Bij Voltereta Bali waan je je in de jungle van Indonesië. Bij Voltereta Manhattan beland je in New York tijdens de Roaring Twenties. En bij Voltereta Kioto neem je een vlucht in de tijd en kom je uit in het futuristische Japan. De Voltereta restaurants staan garant voor een unieke experience, heerlijk eten, en zijn ook nog eens prima betaalbaar! Een perfect alternatief als je bent uitgekeken op de Spaanse tapasrestaurantjes in Valencia. Zorg er wel voor dat je op tijd reserveert, want je bent niet de enige die een kijkje wil nemen bij één van de hippe Voltereta vestigingen in Valencia.

Voltereta Bali

Voltereta Bali is misschien wel het meest bekende Voltereta restaurant van de drie. Niet alleen het interieur van het restaurant zelf is waanzinnig, maar ook de entree van Voltereta Bali is minstens zo bijzonder. Vanaf de eerste stap waan je je namelijk in de jungle van Indonesië. Omgeven door marktraampjes en vogelgeluiden kom je uiteindelijk uit bij het restaurant. Voltereta Bali beschikt over twee verdiepingen, Ubud (boven) en Seminyak (beneden), die beide in Balinese stijl zijn ingericht. Denk hierbij aan bamboe, watervallen en heel veel groene planten. Het is heerlijk om in deze oase van rust even te ontsnappen aan de drukte van het centrum van Valencia. Op de menukaart vind je hier een combinatie van Aziatische en Spaanse tapas voor een zeer schappelijke prijs. Onze favorieten zijn de nasi goreng, dragon urumaki en steak tartaar met mosterd ijs (ja, je leest het goed). 

Adres: Gran Via del Marqués del Túria 59, Valencia
Instagram: @volteretavalencia
Klik hier voor de website

Voltereta Manhattan

Bij Voltereta Manhattan ga je terug naar de jaren '20 van New York. De Roaring Twenties was een decennium dat gekenmerkt werd door georganiseerde criminaliteit, waarbij illegale zaken verborgen werden gehouden voor de autoriteiten. Daarom lijkt Voltereta Manhattan van buiten slechts een boekwinkel, maar kom je via een verborgen doolhof in het restaurant zelf terecht. Het was ook in de Roaring Twenties dat er een verbod kwam op de productie en verkoop van alcohol in de Verenigde Staten. Dat bracht de makers van Voltereta op het idee om het aanbod aan alcoholische drankjes op een geheimzinnige manier te verwerken in de menukaart. Extra leuk is het podium in het midden van het restaurant waar een jazzband je voorziet van swingende live muziek. De topper op de menukaart vinden wij de Montecristo: drie sigaren, gevuld met pulled pork, die in een ouderwets Cubaans sigarenkistje worden geserveerd. We like!

Adres: Carrer d'Isabel la Catòlica 11, Valencia
Instagram: @volteretavalencia
Klik hier voor de website

Voltereta Kioto

Bij Voltereta Kioto kun je kiezen tussen twee verschillende ruimtes: de een geïnspireerd op het jaar 1640 en de ander geïnspireerd op het jaar 2050. In het traditionele gedeelte van Voltereta Kioto, gebaseerd op het jaar 1640, word je omgeven door kersenbloesems, lantaarns, en houten meubeltjes. Ook vind je hier typische houten huisjes, omgeven door water, waar je op de grond plaatsneemt. In het futuristische gedeelte van Voltereta Kioto, gebaseerd op het jaar 2050, vind je vooral veel neonlichten en opzichtige decoratie. Je bestelt hier via een tablet, waarna het eten op een lopende band wordt geserveerd. Beide ruimtes zijn uniek en hartstikke instagramwaardig. Een goede reden dus om Voltereta Kioto minimaal twee keer te bezoeken!

Adres: Pg. de l'Albereda 51, Valencia
Instagram: @lamasbonitavlc
Klik hier voor de website

Reactie plaatsen

Reacties

Jasja Kiijpers
6 maanden geleden

Is it possible to reservate 28-10 2 persons
17.30 ?