Love at first bite

Goodfood Valencia is in 2021 opgericht door Yubin & Heidi. Wat begon als een uit de hand gelopen hobby is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol bedrijf. En nu willen we ons enthousiasme over Valencia en onze passie voor eten & drinken graag met jullie delen!

 

Yubin & Heidi

De levensverhalen van Yubin en Heidi liggen mijlenver uit elkaar maar hebben elkaar gekruist in Valencia! Nieuwsgierig geworden hoe dat zit? Lees dan snel verder!

 

Yubin is een levensgenieter in hart en nieren. Met zijn reislustige geest en een achtergrond in het toerisme heeft Yubin al op veel mooie plekken in de wereld gewoond en gewerkt. Vrijwilligerswerk in Afrika, barman in de Franse Alpen, backpacken door Zuid-Oost Azië, reisleider op Malta, noem het maar op. Zijn hart verloor hij pas echt in Australië, waar hij zich opwerkte tot Venue Manager in een hippe bar en met volle teugen genoot van al het (vrouwelijk) schoon dat Melbourne te bieden heeft. De komst van Corona gooide helaas roet in het eten en dwong Yubin uiteindelijk om terug te keren naar Valencia. Wat een tijdelijk verblijf in Valencia had moeten worden is een thuisbasis met toekomstperspectief geworden. Hij werd verliefd, kocht een appartement en startte zijn eigen bedrijf. Wie had dat gedacht van deze vrije vogel! 

 

Heidi groeide op met een zachte G en volgde netjes het gebaande pad. Zij studeerde cum laude af in Econometrie en werkte als Risk Manager bij een private bank op de Zuidas in Amsterdam. Ondanks dat haar leven voor de buitenwereld perfect leek, voelde zij zich gevangen in een rat race. Na lang wikken en wegen nam zij daarom een drastisch besluit: ze zei haar baan op, verkocht haar huis, verbrak haar relatie, en boekte een enkele reis naar Costa Rica. Tijdens een fysieke en mentale reis door Midden-Amerika is Heidi erachter gekomen dat het belangrijker is om je eigen dromen waar te maken dan om te doen wat er van je wordt verwacht. Uiteindelijk is ze terechtgekomen in Valencia waar ze optimaal geniet van het Spaanse leven. Daar viel zij als een blok voor de charmes van de Maastrichtse Yubin. Zo zie je maar weer dat het leven heel anders kan lopen dan dat je van tevoren denkt! 

Volg ons op Instagram @yubin.nl & @heidifromholland en geniet mee van onze zonnige Spaanse kiekjes.