Tapastour

Laat je verwennen tijdens een smakelijke wandeling door het oude centrum van Valencia. We nemen je mee naar authentieke restaurantjes op verborgen plekjes en gezellige pleintjes, en slaan de toeristische hotspots over.  Onze Nederlandse gids weet jou alles te vertellen over de lokale lekkernijen, de typische Valenciaanse drankjes, en de bijzondere verhalen achter de restaurants. Zo kun jij onbezorgd genieten van een heerlijke avond uit in Valencia! Meer weten over ons? Klik hier! 

 

Wat kan je verwachten?

Een tapastour onder begeleiding van een Nederlandse gids. We bezoeken 4 verschillende restaurantjes en genieten van traditionele tapas en unieke lekkernijen. Maak je geen zorgen, er is voor ieder wat wils (ook voor vegetariërs!). De keuze is reuze! Onderweg lopen we langs verborgen plekjes en vertellen wij je graag wat meer over de bezienswaardigheden van Valencia. Onder de Spaanse zon is het belangrijk om goed te blijven drinken. Daarom zorgen we voor verfrissende en bijpassende drankjes. En natuurlijk laten we jullie ook kennis maken met de typische Valenciaanse cocktail die niet mag ontbreken tijdens je verblijf in Valencia! Verwacht een culinaire, leerzame en bovenal gezellige avond!

Praktische informatie 

  • Dagelijks van 18:00 tot 21:00 uur
  • Prijs €65 per persoon
  • Inclusief meer dan voldoende tapas
  • Inclusief 3 (alcoholische) drankjes p.p.
  • Aanmelden kan al vanaf 1 persoon
  • We verzamelen op Plaza del Ayuntamiento
  • Je gaat met een volle buik naar huis
  • Allergieën of intoleranties? Geen probleem!
    Je kunt dit aangeven tijdens je reservering.

Privé tours

Heb je speciale wensen? Of wil je liever in besloten kring deelnemen aan de tapastour? Geen probleem! In overleg stellen we een tapastour voor je samen die voldoet aan jouw wensen. Dit is met name geschikt voor groepen vrienden, familie of collega's. Prijs is in overleg.

 

Heb je nog vragen?

Neem dan vooral contact met ons op via email, whatsapp of telefonisch. We helpen je graag!

Startlocatie

We starten onze tapastour op Plaza del Ayuntamiento.
Dit is het verzamelpunt. Na jouw reservering ontvang je van ons een bevestigingsmailtje met het exacte adres.

Zij gingen je voor!

Wij worden ontzettend blij van de enthousiaste reacties van onze gasten. Het geeft ons energie om onze liefde voor Valencia en onze kennis op het gebied van eten & drinken met jullie te delen! Bij ons geldt dan ook niet voor niets: good food = good mood! 

 

Overige activiteiten

Psst... wist je dat wij naast tapastours ook fietstours aanbieden in Valencia? Klik hier voor meer informatie over de fietstours!