Begin Restaurante

Gepubliceerd op 23 augustus 2022 om 11:26

Een nieuwe hotspot in Valencia, dat wilden wij natuurlijk meemaken! En dit keer geen typisch Spaans tapas restaurant, maar een verrassend nieuw concept. Begin Restaurante brengt je weer in contact met de oorsprong, de natuur en onze ware essentie. Klinkt zweverig? Dat vonden wij ook! Des te verrast waren wij toen we deze oase van rust binnentraden...

Tapas restaurant in een nieuw jasje

Als je dit restaurant binnenstap vergeet je eventjes dat je in Valencia bent. Door het minimalistische interieur, de houten meubels en groene planten waan je je in een wereld die het best te omschrijven is als een combinatie tussen Bali en een fata morgana. En aan alle details is gedacht. Het personeel draagt een bijpassend uniform. Op de achtergrond klinken rustgevende tonen waardoor je bijna spontaan in een diepe meditatie belandt. En zelfs de toiletten zijn zo netjes in het thema gestyled dat je er het liefst zou willen blijven wonen. Vanaf het moment dat wij Begin Restaurante binnenstapten voelden wij ons ontspannen. Wat lekker zeg, om op zo´n manier even te kunnen ontsnappen aan de hectiek van de buitenwereld. 

 

Moderne technologie

Aan normale menukaarten doen ze niet bij Begin Restaurante. Je bestelt hier gemakkelijk en snel via je eigen telefoon. Huh, hoe dan? Met behulp van de digitale menukaart swipe je zonder problemen je hapjes en drankjes in je winkelmandje. Wel zo handig! Het enige lastige vonden wij de uitgebreide keuze aan heerlijkheden op de menukaart. Begin Restaurante serveert zowel tapas als wereldgerechten. Door deze keuzestress bestelden wij uiteindelijk veel te veel, oeps! Onze favorieten zijn de Rainbow salade, de tataki de atún, en de carpaccio. Daarnaast serveren ze de beste homemade sapjes, rijkelijk belegde pizza's en heerlijke toetjes. En het mooiste van alles is dat de prijzen ontzettend betaalbaar zijn! In deze fata morgana hebben ze duidelijk geen last van inflatie. Gewoon heerlijk eten voor een scherpe prijs!

 

Conclusie Begin Restaurante

Wij zijn fan! Het is heerlijk vertoeven bij Begin Restaurante. En ook weer eens wat anders dan een typisch Spaans tapas restaurant. Wil jij deze experience ook ervaren? Zorg dan dat je op tijd reserveert, want wie op de gok binnenloopt komt van een koude kermis thuis. Wij zijn blijkbaar niet de enigen die onder de indruk zijn van Begin Restaurante. Voor de komende maand zitten ze alweer volgeboekt. Tot slot zal de oplettende kijker opmerken dat het concept van Begin Restaurante iets weg heeft van het minstens zo populaire Voltereta Bali. En dat kan kloppen! De eigenaar van Begin Restaurante is dezelfde als die van Voltereta én Saona. En daarmee heeft deze slimmerik weer een nieuwe hotspot op de kaart gezet in Valencia! 

 

Foto credits: Begin Restaurante

Adres: Avinguda de les Corts Valencianes, 50, 46015 València, Valencia

Check ook de website en Instagram!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.